Adresa

Kumičićeva 47a, Rijeka

Nazovite nas

051 403 789

Blitz –  Mi čistimo za Vas!

19. veljača, 2018

Naporan životni tempo često ne ostavlja dovoljno vremena za udovoljavanje svim obavezama i zadacima u danu, no srećom po vas praonica rublja i kemijska čistionica Blitz ovdje je kako bi vam olakšala putovanje kroz svakodnevicu.

 

Bez obzira je li u pitanju nedostatak vremena, volje ili jednostavno velika količina rublja koju treba brzo i učinkovito vratiti u originalno stanje, naše će vam stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u radu s odjećom i raznim tkaninama u tome pomoći.

 

Svojim klijentima, od privatnih do poslovnih korisnika, nudimo besprijekornu uslugu na svakom koraku – od preuzimanja, čišćenja, glačanja, slaganja pa čak i ponovnog postavljanja kada su u pitanju predmeti poput zavjesa. Svakom artiklu koji stigne u našu praonicu posvećujemo veliku pažnju kako bismo otkrili sve mrlje, otklonili ih i u rekordnom roku odjeću i rublje vratili na police u vašem ormaru.

 

Ako vam je to omiljena odjevna kombinacija ili pak tekstilni predmet koji ste dobili na poklon od nekoga bliskog, ne morate strahovati od gubitka ili oštećenja istih. Koristeći moderne tehnologije, bogato znanje i samo najbolje proizvode za čišćenje i održavanje tkanina, o vašim ćemo predmetima voditi brigu kao da su naši vlastiti i u vaše ih ruke vratiti u prvobitnom izdanju. Štoviše, koristeći naše usluge produljit ćete vijek trajanja svojoj odjeći, posteljini, zavjesama, dekama i drugim artiklima neovisno o materijalu od kojeg su izrađeni.

 

Odaberite naš HALO ROBA servis, osigurajte si besplatnu dostavu i najkvalitetniju uslugu čišćenja svih vrsta odjeće i tkanina u gradu.

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2018 - d.istra

Press d.o.o.

Palih boraca , 51262 Kraljevica

Trgovački sud u Rijeci

MBS : 040135432

Temeljni kapital: 20.000 kn

Vlasnik: Furlan Andreja

Erste banka , PJ Kraljevica , Hr 5024020061100081463

Informacije

>

Usluge

>

Cjenik

>

O nama

>

Lokacije

Usluge

>

Kemijsko čišćenje svih vrsta odjeće i tkanina

>

Pranje i glačanje rublja

>

Pranje jakni punjenih perjem

>

Pranje deka i prekrivača raznih dimenzija

>

Industrijski i ugostiteljski servis pranja rublja