Adresa

Kumičićeva 47a, Rijeka

Nazovite nas

051 403 789

Kako pravilno održavati odijela

02. Ožujka, 2018

Pravilno održavanje odjevnih predmeta, osobito onih skupljih komada kao što su primjerice odijela, često nije baš lagan i jednostavan zadatak, no ipak je nužan. Odijela, kao i svaki drugi odjevni artikl, nakon nekoliko nošenja na sebi nakupi nečistoće koje treba očistiti, no čak i ako se ubrajate među one koji odijela nose samo u posebnim prigodama, jednom ili dva puta godišnje, svejedno bi barem jednom u godini trebali svoje odijelo osvježiti i povjeriti stručnjacima za čišćenje.

 

Kemijsko čišćenje najbolji je i najsigurniji način uklanjanja nečistoće s odijela, a u praonici i kemijskoj čistionici Blitz nudimo vam brzu, učinkovitu i povoljnu uslugu s kojom će vaše odijelo ponovno zablistati.

 

Osim redovitog čišćenja, s odijelom treba znati postupati na poseban način, a to znači kako se nipošto ne preporučuje glačanje kod kuće. Nakon nošenja, odijelo treba objesiti na široku vješalicu u prozračan ormar kako tragovi presavijanja ne bi ostali vidljivi. Neće biti na odmet i da na vješalicu objesite neku mirisnu vrečicu lavande ili smilja.

 

Navlake za odijela također su korisna stvar jer čuvaju vaše odijelo od nakupljanja prašine te svih drugih vanjskih izvora onečišćenja. Ako odijelo pak duže vremena stoji u ormaru ili u navlaci, preporučuje se povremeno ga prozračiti.

 

Za sve dodatne upite i informacije oko održavanja vašeg omiljenog odjevnog predmeta, bilo to odijelo ili nekakav drugi artikl, obratite nam se s povjerenjem.

 

Vaša praonica rublja i kemijska čistionica Blitz

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2018 - d.istra

Press d.o.o.

Palih boraca , 51262 Kraljevica

Trgovački sud u Rijeci

MBS : 040135432

Temeljni kapital: 20.000 kn

Vlasnik: Furlan Andreja

Erste banka , PJ Kraljevica , Hr 5024020061100081463

Informacije

>

Usluge

>

Cjenik

>

O nama

>

Lokacije

Usluge

>

Kemijsko čišćenje svih vrsta odjeće i tkanina

>

Pranje i glačanje rublja

>

Pranje jakni punjenih perjem

>

Pranje deka i prekrivača raznih dimenzija

>

Industrijski i ugostiteljski servis pranja rublja