Adresa

Kumičićeva 47a, Rijeka

Nazovite nas

051 403 789

Kravata oko vrata - detalj koji govori sve o muškarcu

09. Ožujka, 2018

Kravata je svojevrsni simbol elegancije i često se vezuje upravo uz Hrvate kojima pripadaju velike zasluge za širenje ovog modnog dodatka još od 17. stoljeća. Hrvatski vojnici su pa europskim bojištima u to vrijeme, osobito u Francuskoj, nosili rupce oko vrata. Pretpostavlja se radi lakšeg raspoznavanja, no francuskom kralju Luju XIV taj se modni dodatak jako svidio.

 

Nije ni slutio kako će tako pokrenuti novi modni trend koji će se zadržati sve do danas. Svaki muškarac koji običava nositi kravatu ima onu svoju omiljenu, koja ili "donosi sreću" ili ističe ^ ono najbolje na njemu, a svaki takav poseban predmet, bio on odjevni ili neke druge vrste, treba čuvati i pravilno održavati. S obzirom kako su obično izrađene od najfinijih materijala i ručno šivane, izrazito su specifične za čišćenje, U praonici Blitz vašoj ćemo kravati pružiti svu potrebnu njegu kako bi je što duže nosili.

 

Kravata govori puno o muškarcu, o njegovom stilu i kulturi, ali i o tome gdje je bio i što je radio, pa stoga nećete moći sakriti mrlju od umaka ili ostatak šminke kada se vratite doma . Ne spremajte je u ormar jer se mrlje koje odstoje puno teže očiste a u praonici i kemijskoj čistionici Blitz znamo kako čuvati vaše kravate i vaše tajne.

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2018 - d.istra

Press d.o.o.

Palih boraca , 51262 Kraljevica

Trgovački sud u Rijeci

MBS : 040135432

Temeljni kapital: 20.000 kn

Vlasnik: Furlan Andreja

Erste banka , PJ Kraljevica , Hr 5024020061100081463

Informacije

>

Usluge

>

Cjenik

>

O nama

>

Lokacije

Usluge

>

Kemijsko čišćenje svih vrsta odjeće i tkanina

>

Pranje i glačanje rublja

>

Pranje jakni punjenih perjem

>

Pranje deka i prekrivača raznih dimenzija

>

Industrijski i ugostiteljski servis pranja rublja