Adresa

Kumičićeva 47a, Rijeka

Nazovite nas

051 403 789

Neka vaše zavjese ponovno zablistaju originalnim sjajem

23. veljača, 2018

Zavjese su uvijek nezgodne kada dođe trenutak za njihovo pranje i održavanje, što zbog specifičnih i osjetljivih materijala od kojih znaju biti izrađene, što zbog same veličine zavjesa zbog koje im nije lako pronaći mjesta na konopu za sušenje rublja ili pak sušilici.

 

Održavanje zavjesa osobito je nezgodno zimi kada je općenito sve tekstilne predmete teško sušiti zbog niskih temperatura, međutim najbolje rješenje za čiste zavjese je upravo pred vama. Praonica i kemijska čistionica Blitz nudi vam potpunu uslugu pranja i čišćenja zavjesa, bez obzira radilo se o redovnom pranju ili otklanjanju tvrdokornih mrlja.

 

Na vama je samo da naručite naše usluge, a mi ćemo za vas pokupiti zavjese, očistiti ih koristeći pouzdane metode pranja i otklanjanja mrlja te ih u konačnici dostaviti nazad na vaš kućni prag. Svojim korisnicima trudimo se uvijek pružiti najbolju moguću uslugu stoga ovdje u praonici Blitz koristimo samo najbolja sredstva za čišćenje koja ne samo da ne oštećuju vaše zavjese, odjeću, rublje ili ostale tkanine, već im produžuju vijek trajanja.

 

Neka vaše zavjese ponovno zablistaju originalnim sjajem – odaberite praonicu i kemijsku čistionicu Blitz, a kada probate naše usluge jednom, zasigurno ćete ih nastaviti koristiti i ubuduće.

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2018 - d.istra

Press d.o.o.

Palih boraca , 51262 Kraljevica

Trgovački sud u Rijeci

MBS : 040135432

Temeljni kapital: 20.000 kn

Vlasnik: Furlan Andreja

Erste banka , PJ Kraljevica , Hr 5024020061100081463

Informacije

>

Usluge

>

Cjenik

>

O nama

>

Lokacije

Usluge

>

Kemijsko čišćenje svih vrsta odjeće i tkanina

>

Pranje i glačanje rublja

>

Pranje jakni punjenih perjem

>

Pranje deka i prekrivača raznih dimenzija

>

Industrijski i ugostiteljski servis pranja rublja