Uvod

Dobrodošli na web stranicu peremo.hr (“www.peremo.hr”). Vaša privatnost nam je važna i predani smo zaštiti vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo, s kime ih dijelimo te vaša prava u vezi s vašim podacima.

Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo različite vrste osobnih podataka kako bismo vam pružili bolje usluge i poboljšali vaše korisničko iskustvo. Podaci koje prikupljamo mogu uključivati:

  • Informacije koje nam dajete: Kada se registrirate na našoj web stranici, prijavite na newsletter, ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirate putem e-pošte, prikupljamo podatke kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj i ostale informacije koje nam sami pružite.
  • Automatski prikupljene informacije: Prilikom korištenja naše web stranice, automatski prikupljamo određene informacije putem kolačića i drugih tehnologija praćenja, kao što su IP adresa, vrsta preglednika, stranice koje posjećujete i vrijeme posjeta.

Korištenje osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke koristimo za sljedeće svrhe:

  • Pružanje i poboljšanje naših usluga
  • Odgovaranje na vaše upite i pružanje podrške
  • Slanje promotivnih materijala i obavijesti, ukoliko ste pristali na to
  • Analiziranje korištenja naše web stranice i provođenje istraživanja
  • Poštivanje zakonskih obveza

Dijeljenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama osim u sljedećim situacijama:

  • S vašim pristankom: Kada imate pravo dati pristanak za dijeljenje informacija.
  • Za pružanje usluga: Kada angažiramo treće strane da nam pomognu u pružanju usluga (npr. hosting, analitika).
  • Zakonske obveze: Kada smo obvezni otkriti podatke kako bismo ispunili zakonske obveze ili odgovorili na pravne zahtjeve.

Sigurnost podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja.

Vaša prava

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje i ograničavanje obrade vaših osobnih podataka. Također imate pravo prigovoriti na obradu podataka i pravo na prenosivost podataka. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate na info@peremo.hr.

Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju. Za više informacija o korištenju kolačića, molimo vas da pročitate našu Politiku o kolačićima.

Promjene Pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene će biti objavljene na ovoj stranici i stupit će na snagu odmah nakon objave. Preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu kako biste bili informirani o svim promjenama.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našim Pravilima o privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na:

E-mail: info@peremo.hr
Telefon: +385 51 403 789